written by
Frederik Bohy

24/24 7/7 service op platenwarmtewisselaars

revisie platenwarmtewisselaar 1 min read
FBss BVBA 24/7 revisie platenwarmtewisselaar

24/24 7/7 service

Begin 2017 hebben wij een klant overgenomen van een collega die prat gaat over zijn 24u/24u 7d/7d service. Meer dan 6 jaar ging onze collega met zijn 24u/7d laat op de avond of in de nacht telkens hetzelfde klusje oplossen. Een dichting die regelmatig uit de platenwarmtewisselaar vliegt terug op zijn plaats duwen of vervangen. De klant is elke keer tevreden en de collega fier dat hij dit telkens kan oplossen.

Tot begin 2017 de collega niet bereikbaar was en de klant FBss contacteerde. Ook wij zijn 24u/7d bereikbaar. We hebben diezelfde avond de platenwarmtewisselaar geopend, dichting teruggestoken zodat de klant verder kon.

Maar, en hier maken we het verschil, wij gingen verder... Samen met de klant hebben we het volledige proces overlopen en enkele pijnpunten bekeken. Na enkele aanpassingen in de sturing hebben we de wisselaar volledig gereviseerd. Daarna hebben we samen een procedure opgesteld voor de bediening van de platenwarmtewisselaar. Daarnaast een preventief onderhoud voorzien begin 2018.

Sinds onze eerste dringende tussenkomst in 2017 en vandaag zijn we niet meer moeten terugkeren voor het oplossen van problemen. Dit, dit noemen wij service.

Wilt u met FBss kijken op welke wijze het onderhoud en de revisie van uw platenwarmtewisselaars kunt optimaliseren, neem dan vrijblijvend contact op met Frederik Bohy op het nummer +32 (0)486/84 84 64. Samen met u of de verantwoordelijke, bespreken we op welke manier u uw wisselaars in de beste condities kunt laten werken.

revisie platenwarmtewisselaar FBss BVBA