written by
Frederik Bohy

CAT Marine Power platenwarmtewisselaar

revisie platenwarmtewisselaar 1 min read

Revisie van CAT Marine Power platenwarmtewisselaars

Cat Marine Power platenwarmtewisselaars
Cat Marine Power platenwarmtewisselaar top

FBss BVBA is gespecialiseerd in onderhoud en revisie van platenwarmtewisselaars, maar ook specifiek van CAT Marine Power platenwarmtewisselaars. Dit type onderscheidt zich van de gewone platenwarmtewisselaars. Ze zijn ook samengesteld uit platen en pakkingen maar zowel de werking als de montage verschilt. In plaats van de traditionele "head en follower" heeft de CAT Marine Power platenwarmtewisselaar een vaste kop- en eindplaat die met bouten aan elkaar geschroefd worden. Om de juiste aanspanmaat aan te houden zitten tussen de 2 platen (rond de bouten) pasbussen.

CAT Marine Power platenwarmtewisselaar
Cat Marine Power platenwarmtewisselaar

De platen worden volgens een bepaalde volgorde in de wisselaar geplaatst. waardoor deze meerdere functies heeft. Het is dan ook uitermate belangrijk om deze volgorde aan te houden.

CAT Marine Power platenwarmtewisselaar
Cat Power Heat Exchanger plate scheme
"De inzetbaarheid van de motor is essentieel voor u, uw personeel, uw klanten en uw bedrijfsresultaat. De scheepsmotoren van Cat en MaK brengen uw vaartuig naar elke haven. Dit grootste motorassortiment in de sector biedt de betrouwbaarheid die u nodig hebt. Caterpillar Marine Power Systems zorgt ervoor dat u een motor aan boord hebt die net zo hard werkt als u." Bron: CAT website

Heeft u vragen of wilt u met ons een gesprek aangaande de revisie van CAT Marine Power platenwarmtewisselaars, contacteer ons dan via onderstaande link of bel ons op het GSM-nummer: +32 (0)486/84.84.64.

Frederik Bohy
Zaakvoerder FBss bvba

revisie platenwarmtewisselaar platenwarmtewisselaar revisie FBss BVBA Alfa Laval CAT CAT Marine Power