written by
Frederik Bohy

Revisie, onderhoud en nog veel meer

revisie platenwarmtewisselaar 1 min read

Meer dan alleen reviseren van platenwarmtewisselaars

FBss Revisie platenwarmtewisselaars
Cipriani P400+ klaar voor montage van de platen

Vandaag hebben we de laatste hand gelegd aan deze 2 sets Cipriani P400+ platen. Morgen gaan we deze zoals voorzien terug inbouwen bij de klant.

Dit is de 2de keer dit jaar dat we deze 2 platenwarmtewisselaars reviseren. De eerste keer zijn we na de revisie met de klant rond tafel gaan zitten om onze bevindingen aan te tonen en te ontdekken of de klant interesse had om samen met ons het probleem aan te pakken. En dit hadden ze.

Door een aantal kleine aanpassingen in de sturing van het proces, aangepaste filtratie, herberekening van de warmtewisselaar en reiniging van de leidingen zijn we klaar voor een nieuwe start.

De kernactiviteiten van FBss liggen erin dat we de prestaties van de platenwarmtewisselaars bij onze klanten helpen optimaliseren. Dit wordt bereikt door klanten te helpen productiever en concurrerender te worden door de levering van Service-levels afgestemd op de productieprocessen bij onze klanten.
FBss onderhoud van platenwarmtewisselaars
Vuile platen Cipriani P400+

Voor revisie van platenwarmtewisselaars contacteer FBss via onderstaande contactaanvraag of bel ons op het nummer: +32 (0)9/277.92.99

Heeft u ook problemen met platenwarmtewisselaars? Wilt u dit samen met ons aanpakken? Contacteer ons.

Wij stoppen niet na het reviseren van uw platen maar trachten uw prestaties van uw processen te optimaliseren.

Frederik Bohy
Zaakvoerder FBss

revisie platenwarmtewisselaar platenwarmtewisselaar revisie FBss BVBA Cipriani